Herräng Dance Camp

2nd July to 6th August

Prepmode for Camp 2016
Lindy Hop, Boogie Woogie, Balboa, Solo Jazz & Tap

Beginner Weekends

Svenska  English

Ordet "nybörjare" är i alla avseenden självförklarande vad gäller kursprogrammets nivå: allt kommer att starta från noll, och även den som anser sig utrustad med två vänsterfötter är hjärtligt välkommen. Incheckning sker sent på fredag eftermiddag, omedelbart följd av den första lektionen; de resterande fem klasserna (vardera 70 minuter långa) ligger sedan på lördag respektive söndag. För entusiaster finns sedan vanligtvis möjlighet att förlänga sin vistelse in i det veckolånga och sedan söndagen existerande NybörjarMedel-programmet.

LINDY HOP
8-10 juli
15-17 juli
22-24 juli
 
BALBOA
8-10 juli
 
BOOGIE WOOGIE
15-17 juli

STEPP
22-24 juli
 
För alla veckoslutskurser gäller följande grundinformation: incheckning sker i lägrets reception i Folkets Hus-området på respektive fredag mellan klockan 17.00 och 18.00. Alla av lägret arrangerade aktiviteter ingår i paketet. Utcheckning sker på respektive söndag senast klockan 19.00.

Tre olika alternativ för inkvartering finns:
 
  • Allmän inkvartering i sovsalar med tvåvåningssängar. Detta alternativ kan förbokas till en kostnad av 150:- per natt.
  • Tältinkvartering och husvagnscamping utan elektricitet kostar 50:- per natt.
  • Husvagnscamping med elektricitet kostar 150:- per natt.
 
Ett veckoslutsläger i Herräng kostar 2400:- eller 1800:- för den som är högst 17 år. Alla veckoslutsprogram har en anmälningsavgift på 1600:- , vilken ska betalas senast fyra dagar efter det att anmälan gjorts. 
 
Hjärtligt välkommen till Herrängs veckoslutsprogram!